بيوگرافي محسن تنابنده

محسن تنابنده بازيگر، کارگردان، نويسنده سينما، تئاتر و تلويزيون متولد 26 فروردين سال 1354 در شهر تهران است و فارغ التحصيل رشته بازيگري از دانشگاه هنر مي باشد.

محسن تنابنده

دوران کودکي محسن تنابنده

در زندگي نامه محسن تنابنده بازيگر اين گونه آمده است که : وي متولد 26 فروردين ماه 1354 در تهران است. او از زمان کودکي در سالن نمايش پيکان شهر در نقش خمير دندان بازي مي کرد، و قبل از اين که دانشجوي رشته ي بازيگري شود، به عنوان بهترين بازيگر جشنواره ي دانشجويي انتخاب شد. سپس در دانشکده ي هنر و معماري دانشگاه تهران، به صورت آکادميک رشته ي بازيگري را ادامه داد و فارغ التحصيل شد.

محسن تنابنده

شروع بازيگري در دوران دانشجويي

او مي گويد:من قبل از اينکه دانشجوي رشته بازيگري بشوم، بهترين بازيگر جشنواره دانشجويي شدم. از کودکي که در آمفي تئاتر پيکان شهر نقش کرم دندان را بازي مي کردم تا امروز که کمي در دنياي بازيگري مطرح شده ام، حال و هوايم عوض نشده است. هميشه به فکر تحقيق و پژوهش و بازي کردن و کودکي کردن هستم.

محسن تنابنده

منبع : محسن تنابنده

مشخصات

• جهت مشاهده منبع اصلی این مطلب کلیک کنید
  • کلمات کلیدی منبع : بازيگري ,محسن ,رشته ,کودکي ,تنابنده ,بازي ,محسن تنابنده ,بازيگر جشنواره ,بهترين بازيگر ,دانشجوي رشته ,فارغ التحصيل ,بهترين بازيگر جشنواره
  • در صورتی که این صفحه دارای محتوای مجرمانه است یا درخواست حذف آن را دارید لطفا گزارش دهید.

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

تازه های دنیایی پزشکی و سلامت Bernadette دانلود آهنگ ترکی و آذری Kristen وبلاگ گروه ایهام / دانلود تمامی آهنگ های ایهام بند جدید شرکت تایپ لاتکس تایپ ورد و ترجمه ترجمه تخصصی دانپرو bina holding سرگرمی های فکری آموزشی دانا اسباب بازی های فکری آموزشی دانا اينورتر تكو e310