همسرم هيچ وقت فراموش نکن که: لبخند من به تو يعني «عاشقانه دوستت ميدارم». آغوش من هميشه براي تو باز است. هميشه براي گوش دادن به حرفهايت آمادگي دارم. هميشه پشتيبانت هستم. ميخواهم اوقاتم را در کنار تو باشم. من کاملا به تو اطمينان دارم و تو امين من هستي. در دنيا تو از هرکسي برايم مهمتر هستي. هميشه دوستت دارم چه به زبان بياورم چه نياورم. همين الان در فکر تو هستم. تو هميشه براي من شادي ميآوري، بخصوص وقتي که لبخند بر لب داري. من هميشه براي تو اينجا هستم و دلم براي تو تنگ است. هر وقت که احتياج به درد دل داشتي روي من حساب کن. من هنوز در چشمانت گم شده هستم. تو در تمام ضربانهاي قلبم حضور داري.
?♥????♥?
«دوستت دارم» هايت را به کسي نگو. نگه دار براي خودم، من جانم را براي شنيدنش کنار گذاشتهام.
?♥????♥?
دوست داشتن ساده است و باور کردنش سخت. تو ساده باور کن که من سخت دوستت دارم.
?♥????♥?
بودن تو دليل نميخواهد؛ تو خودت دليل بودني. بودن من را دليل باش.
?♥????♥?
دستت را که ميگيرم، ميدانم نابتر از تو دستهاي تو دستي نيست !ميدانم ماندنيتر از نگاه تو چشمي نيست. براي خندههايم ميخندي و براي گريههايم شانه ميشوي. ميدانم براي راست گفتن مستي نميخواهي؛پس هميشه در قلبم ميماني.
?♥????♥?
زندگ? ز?باست، درست از همان روز? که تو تمام زندگ? ام شدي.
?♥????♥?
با تو مي شود هر روز يک عمر زندگي کردو در فرداي چشمانت باز به دنيا آمد.
?♥????♥?
وقتي تو در کنار من هستي،جايي براي هيچ شتابي نيست. مقصد همين حضور من و توست.
?♥????♥?
دم چشمهايت گرمبا آن دوستت دارمهاي عاشقانهشان. از زير زبانت که نميتوان حرفي کشيد.
?♥????♥?
تو که باشي بس است. مگر من جز نفس چه ميخواهم؟
?♥????♥?
زندگي ميکنم و برايش دليل هم دارم: دوست داشتن تو!
?♥????♥?
سه آرزوي قشنگ عاشقانه: بي من نباشي، بي تو نباشم، بي هم نباشيم !
?♥????♥?
بعضي ترانهها را ميتوان بارها و بارها گوش دادو بعضي انسانها را ميتوان بارها و بارها دوست داشت. صداي تو ترانهاي است که دوست دارم بارها و بارها گوش دهم و تو آني هستي که بارها و بارها دوستت دارم.
?♥????♥?
زيباترين آغاز را با تو تجربه کردم ، پس تا زيباترين پايان با تو ميمانم .
?♥????♥?
کاش ميدانستي که دستهاي من چقدر به دستان گرمت نياز دارد.
?♥????♥?
چه لطيف است حس آغازي دوباره،و چه زيباست رسيدن دوباره به روز زيباي آغاز تنفس و چه اندازه عجيب است ، روز ابتداي بودن! و چه اندازه شيرين است روزي که بودن با تو را آغاز کردم.
?♥????♥?
اي تماشاييترين مخلوق در روي زمين! آسماني ميشوم وقتي نگاهت ميکنم!
منبع : جملات عاشقانه براي همسر
درباره این سایت