مهدي احمدوند يکي از خوانندگان محبوب سبک پاپ است که اين روزها تبديل به يکي از معروفترين خواننده هاي ايراني شده است.
او متولد 29 بهمن سال 1370 است و يکي از خوانندگان دهه هفتادي بسيار محبوب است. او علاوه بر خوانندگي، ترانه سرايي هم مي کند. بيشتر اشعار را خودش مي سرايد و دستي در آهنگسازي هم دارد. البته او نوازندگي هم مي کند.
مهدي احمدوند متولد چه شهري است؟
او متولد شهر کرج است و در اين مورد مي گويد: در شهر کرج به دنيا آمدم و در همان شهر هم بزرگ شدم. در حال حاضر 27 سال دارم و منتظر تولد 28 سالگي در همين روزها هستم.( شنيدن بيوگرافي مهدي احمدوند از زبان خودش حس و حال ديگري دارد) . او مي گويد: قد و وزن مهدي احمدوند چقدر است؟ اين سوالي است که اغلب از من پرسيده مي شود. راستش دانستن اينکه چند سانتي متر هستم و يا ترازو چه عددي را برايم ثبت مي کند، خيلي براي طرفداران جاي سوال دارد. جالب اينجاست که تا به حال چندان به اين موضوع حساسيت نشان ندادم.
او اصالتا همداني است ولي در البرز به دنيا آمده است.
آيا ازدواج کرده است؟
اين خواننده متولد دهه هفتاد به زندگي خانوادگي بسيار علاقه دارد. شايعاتي در مورد ازدواج و همسرش در فضاي مجازي ديده مي شود و تصاويري از او در کنار همسر احتمالي اش منتشر شده است که درست نيست و او مجرد است.
تصاويري خانم هايي که در کنار او هستند مربوط به طرفدارانش هستند.
تحصيلات مهدي احمدوند
اين خواننده موفق و خوش صدا به دليل فعاليت و تمرکز بر موسيقي، وارد دانشگاه نشد و تحصلات دانشگاهي ندارد. او بيشتر وقتش را صرف خوانندگي، آهنگسازي، تنظيم و نوازندگي مي کند.
قضيه همکاري مهدي احمدوند و سامان جليلي
خيلي ها او را با سامان جليلي مقايسه مي کنند که بايد گفت اين دو سبک کاري جدا از هم دارند و هر کدام طرفداران خاص خود را دارند ولي به طور کل، مهدي احمدوند در زمينه موسيقي فعال تر است و کارهاي گسترده تري دارد. او در مورد همکاري با سامان جليلي مي گويد: اولين کاري که ساختم را با نام" دوست دارم" که شعر و آهنگسازي و همچنين تنظيم کار را خودم انجام دادم. اما اولين آهنگي که براي شخص ديگري تنظيم کردم با نام " تاوان" براي دوست و همکار خوبم سامان جليلي بود.
او خودش به سبک شادمهر عقيلي علاقه دارد و صداي شادمهر عقيلي باعث شد که او به سمت خوانندگي کشيده شود.
آهنگ هاي مهدي احمدوند ( تمام آثار مهدي احمدوند )
مهدي احمدوند آهنگ هاي زيادي را روانه بازار کرده که همگي با استقبال خوبي روبرو شده اند. " ساعت 7 " از زيباترين آلبوم هاي اين خواننده خوش صداي کشور است. همه فعاليت هاي موسيقي و ترانه سراي و آهنگسازي مهدي مجاز است و وي هيچ فعاليت خارج از عرف و زير زميني در زمينه موسيقي ندارد. مهدي احمدوند فعاليت خود را از 14 سالگي شروع کرد. در ابتدا وي علاقه شديدي به نواختن ويولون داشت ولي بعدها جذب خوانندگي شد. برخي از آهنگ هاي مهدي احمدوند اينها هستند:
و .
براي اطلاع از کارهاي جديد مهدي احمدوند، مي توانيد به پيج او در اين آدرس اينستاگرام instagram.com/mehdi_ahmadvandoriginal سر بزنيد.
درباره این سایت