در قسمت آخر سريال فضيلت خانم سينان ميميره،همه فکر ميکنند کاظم خان مرده ولي در در اثر تصادفي که کرده توسط يک محلي پيدا شده و مداوا ميشه .
اجه چون از ياسين بارداره کاظم خان سعي ميکنه اونو زير بال و پر خودش بگيره ولي با گذشت زمان با ياسين زندگي ميکنه.
کاظم خان بعد از چندي فلج شده و اجازه ميده سينان و اجه در کاخ او در کنار کاظم خان زندگي کنند.
خزان که عاشق و شيفته سينان بود با برادر سينان (ياقوز) ازدواج ميکنه.
ياسمن و بيرونش ميکنن اجه با بچه اش ميره ملاقات اگمن بزرگ که تو اسايشگاه هست.
بعد پدر واقعي بچه اش مياد دنبالش ميگه بيا با هم باشيم اجه ميگه بايد فکر کنم شايد بعدا با هم زندگي کنيم سلين هم خودکشي ميکنه.
ياز و حازان بهم ميرسن ياسمينم يه دختر داره هيشکي نميدونه از يوکانم حامله ميشه وبهم برميگردن سلين بچه ي اجه را ميخاد بکشه که بقيه سر ميرسن و اونم خودکشي ميکنه.

اما ديدگاه کاربران سايت تاپ ناز :

نگين : ياسمين ميميره و اجه و ياسين با هم ميمونن کاظم هم فلج ميشه و در کنار اينا توي ويلا زندگي ميکنه سينان بدبخت ميشه اما دوباره ياز بهش کمک ميکنه و ياز و خزان به هم ميرسن

محمد ياسين : سينان اصلا نميميره کاضم هم فلج ميشه و با اجه و ياسين تو ويلا زندگي ميکنن خزان و ياووز هم به هم ميرسن مسخره ها هيچي نميدونيد فقط الکي يه چيزي از خودتون ميگيد

ساعدي : سينان که نميميره فکر کنم با سلين اشتباه گرفتن اون سلينه که خودکشي ميکنه

نيلوفر : من فقط ميدونم ياز پسر اون زنه اسقبلا فک کنم تو يه کانال ترکيه اي ميذاشته گفتم بپرسم شايد کسي خبر داره اگه اخرش بد تموم ميشه نبينم.

سريال فضيلت خانم

source : سريال فضيلت خانم

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما

آخرین مطالب این وبلاگ

محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آموزش ایلوستریتور 2018 Kelly (-: احمد یوسفی )-: فروشگاه اینترنتی بیگ بگ دانلود آهنگ جدید سايت رسمي رسيور discovery fateme.jr اموزش اشپزی طراحی سایت ، سئو ،تبلیغات در گوگل