در اين بخش تاپ ناز عکس هاي سريال ن.خ، بازيگرن سريال ن.خ، خلاصه داستان سريال نون.خ و اطلاعاتي در مورد سريال ن.خ و زمدن پخش آن را مي خوانيد.
سريال نون.خ يکي از سريال عيد سال 98 شبکه يک سيما مي باشد و هر شب ساعت 22 پخش مي شود. بيشتر بازيگران اين سريال کرد هستند. سريال ن.خ در ژانر طنز اجتماعي ساخته شده است.
کارگردان سريال نون.خ سعيد آقاخاني در مورد اين سريال گفت :
سريال نوروزي «ن. خ» کاري اجتماعي اسـت و فضايي نو دارد. بخشي از سريال در شهرستان و منطقه کردستان با زبان و فرهنگ کردي توليد ميشود و پيشبيني مي کنم کار جذابي باشد. مـا براي ساخت اين سريال بـه منطقهاي وارد شديم کـه از لحاظ پوشش و زبان، فرهنگ متفاوتي داشت. اين موضوع جذاب اسـت.
سعيد آقاخاني در ادامه گفت :
در گذشته فقط شبکههاي استاني مثل شبکه کرمانشاه اين قبيل سريالها را توليد مي کردند و مـا در شبکههاي سراسري چنين کارهايي را نداشتيم. تهران و لوکيشنهاي پايتخت تکراري شده و نياز اسـت تفاوتي ايجاد شود کـه سريال «نون. خ» اينکار را کرده اسـت.
نورالدين خانزاده، اسم شخصيتي اسـت کـه دراين سريال ايفا ميکنم و بهمين دليل اسم سريال را مخفف اين شخصيت گذاشتيم. فکر نکنم اين سريال چالش داشته باشد چون مـن کُرد هستم و اکثر بازيگران سريال هم کُرد هستند. حدود 20 بازيگر بومي داريم کـه از کردستان و کرمانشاه آمدهاند.
سعيد آقاخاني،حميدرضا آذرنگ،فريده سپاه منصور،علي صادقي،هومن حاجعبداللهي،نعيمه نظام دوست،سيروس ميمنت،علي صالحي،پاشا جمالي،نسرين مرادي،هديه بازوند،ندا قاسمي،صبا ايزدپناه،شيدا يوسفي و وحيد قاضي زاهد
بيوگرافي سعيد آقاخاني
سعيد آقاخاني (زاده 1350 بيجار) بازيگر، نويسنده و کارگردان سينما و تلويزيون، اهل ايران است. وي دانشآموخته تئاتر از دانشگاه تهراناست.
سعيد آقاخاني در سي و سومين دوره جشنواره فيلم فجر براي ايفاي نقش در فيلم خداحافظي طولاني به کارگرداني فرزاد مؤتمن پس از رقابت تنگاتنگ با سيامک صفري براي بازي در فيلم اعترافات ذهن خطرناک من به کارگرداني هومن سيدي، سيمرغ بلورين بهترين بازيگر نقش اول مرد را به خود اختصاص داد.
درباره این سایت