مواد لازم
صد گرم نشاسته ، دو قاشق چايخوري آرد ، يک دوم ليوان ماست ، يک قاشق چايخوري کره ، دو قاشق غذاخوري گلاب ، يک چهارم قاشق چايخوري جوش شيرين ، مقداري هل
براي شربت زولبيا ، دو ليوان شکر ، يک ليوان آب ، يک چهارم ليوان گلاب ، چهار قاشق چايخوري زعفران دم کرده ، کمي آبليمو
طرز تهيه شربت زولبيا
براي تهيه کردن زولبيا در ابتدا بهتر است شربت آن را تهيه کنيد.
بدين منظور در ابتدا آب و شکر را درون قابلمه اي بريزيد و بر روي حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد و خوب هم بنيد تا شکر در آب حل شود.
زعفران، گلاب و ابليمو را اضافه کنيد و پس از اينکه چند دقيقه بر روي حرارت غليظ شد از روي حرارت برداريد و کنار قرار دهيد و زولبيا را تهيه کنيد.
دستور پخت زولبيا
درون يک کاسه ماست و نشاسته را مخلوط کنيد، بايد توجه کنيد که ماست نبايد خيلي پرچرب و سفت باشد و يا نبايد خيلي شل باشد.
ماست و نشاسته را مخلوط کنيد و براي 5 دقيقه کناري قرار دهيد و دوباره هم بزنيد تا يکدست شود.
آرد را الک کنيد و کره را در دماي محيط قرار دهيد تا نرم شود وبعد به مخلوط ماست و نشاسته اضافه کنيد و خوب هم بزنيد تا يکدست شود.
سپس جوش شيرين، گلاب و هل را اضافه کنيد و خوب هم بزنيد، دقت کنيد که اين خمير نبايد خيلي سفت و يا خيلي شب باشد و مانند ماست بايد شود که به سادگي بتوانيد در تابه آنرا بريزيد و به آن شکل دهيد.
درون يک تابه روغن بريزيد و بر روي حرارت قرار دهيد تا داغ شود.
مايعي که درست کرديد را درون يک قيف بريزيد و ته قيف را سوراه کنيد و درون تابه به صورت دايره هاي تو در تو بريزيد.
در اين مدت شربت خنک شده را بر روي حرارت قرار دهيد تا گرم شود.
پس از اينکه زولبياها سرخ شدند سريع بايد از تابه حارج کنيد و درون شيره بيندازيد.
اگ قيف نداشتيد مي توانيد مايه زولبيا را درون ظرف سس بريزيد، بافت زولبيا در اين حالت درشت تر مي شود و مرتب تر هم مي شود.
اگر از طعم زولبيا شيريني مخصوص ماه رمضان خوشتان آمده مي توانيد در بخش ديگر طرز تهيه باميه ماه رمضان را هم بخوانيد.
منبع : طرز تهيه زولبيا ماه رمضان
درباره این سایت